Splošni pogoji

1. Rok dobave

Rok dobave za naročeno blago znaša 3 do 15 delovnih dni.

2. Akcija

Vse cene blaga, ki so v akciji določa proizvajalec oz. dobavitelj, ki določa akcijske cene.

Akcijske cene so znižane priporočene prodajne cene za določen odstotek oz. znesek, ki ga določi proizvajalec oz dobavitelj.

3. Način plačila

Naročene artikle lahko plačate po predračunu, ki ga zahtevate v spletni trgovini. Po dogovoru pa je možno plačilo tudi po računu.

4. Cene izdelkov

V vseh cenah je DDV že vštet. Cene naročenih izdelkov veljajo na dan Vašega naročila!

Vse cene so v evrih. Navedene cene veljajo le za nakupe v trgovina.servisbuc.si in se lahko razlikujejo od cen v prodaji na terenu. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen. Nekatere slike so simbolične, dekorativni material ni vključen v ceno.

5. Odstop od naročila

Pred prejemom blaga, vendar najkasneje v 14 dneh od naročila, nas lahko s pisnim sporočilom obvestite, da odstopate od naročila, pri tem pa bomo veseli, če nam navedete razlog za vašo odločitev. Na ta način enostavno prekličete vaše naročilo.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopite, morate blago vrniti v tridesetih dneh po sporočilu iz prejšnjega odstavka na naslov:

TRGOVINA IN SERVIS JASMINA BUČ s.p.
Pameče 151
2380 Slovenj Gradec
Slovenija

Vrnitev izdelkov v 14 dnevnem roku po prejemu se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Izdelke morate vrniti nepoškodovane v nespremenjeni količini in v originalni, nepoškodovani embalaži. Poškodovanih izdelkov, izdelkov v spremenjeni količini in izdelkov v neoriginalni ali poškodovani embalaži ni mogoče vrniti. Izdelke je potrebno vrniti kot paketno pošiljko in ne kot pismo. Izdelkom, ki se vračajo, mora biti priložena kopija računa ter v celoti izpolnjen obrazec za vračilo blaga, ki ga kupec prejme v pošiljki z dostavljenim blagom. V kolikor ste že plačali za dostavljeno blago, vam bomo vrnili kupnino in vsa ostala opravljena plačila, ki ste jih opravili zaradi naročila in plačila za vrnjene izdelke nemudoma, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila iz prvega odstavka te točke.

Edini strošek, ki vas v takem primeru bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga, v primeru, da izdelek vrnete v originalni embalaži in nepoškodovan.

V obrazec za vračilo blaga zapišite številko vašega osebnega računa kamor naj se nakaže vrnjeni znesek. V kolikor na obrazcu za vračilo blaga številka vašega osebnega računa ne bo navedena, vam bomo denar vrnili s poštno nakaznico.

Če izdelek ne deluje pravilno, ali ne deluje v skladu z vašimi pričakovanji, najprej pokličite našo tehnično službo na telefonsko številko: +386 (0) 2 88 41 820, kjer vam bodo naši svetovalci lahko pomagali s potrebnimi pojasnili. Na ta način se boste izognili morebitni napačni uporabi izdelka in poškodbam samega izdelka ter morebitnim poškodbam drugih stvari.

Za izdelke, za katere bomo ugotovili, da so bili poškodovani zaradi nepravilne ali neprimerne uporabe, reklamacij ne bomo mogli upoštevati. V kolikor boste želeli tak izdelek po zavrnitvi reklamacije ponovno prevzeti, vam ga bomo poslali ter pri tem zaračunali stroške, povezane z dostavo takega izdelka, lahko pa tak izdelek prevzamete na našem naslovu:

TRGOVINA IN SERVIS JASMINA BUČ s.p.
Pameče 151
2380 Slovenj Gradec
Slovenija

Na gornji naslov ali po e-pošti servis.buc@gmail.com lahko potrošnik pošlje tudi svoje ugovore, pripombe, zahtevke in izjave.