VRTNI TRAKTOR HUSQVARNA TC 139T

3.299,00 €
Z davkom

TC 139T je uporabniku prijazen traktor s košaro. Dvo-valjni motor Husqvarna Series s samodejnim čokom v kombinaciji s pedali krmiljenim hidrostatičnim pogonom zagotavljata dovolj moči. Velika košara, ki se nasloni na kovinsko steno traktorja in nanjo zapne z robustnimi kavlji, se enostavno prazni kar z voznikovega sedeža. S priključki kot so prikolice, snežne deske, ščetke itd. je traktor vsestransko uporaben čez vso leto.

Tehnični podatki:

Motor: Husqvarna V-Twin Series 7200

Moč: 11,1kW pri 2600o/min ( 15,1KS)

Širina reza: 97 cm

Lastnosti:

hidrostatični menjalnik, krmiljen s pedali, nastavek BioClip kot dodatna oprema, dvovaljni motor, jeklena zadnja plošča, litoželezna prednja os, ročni vklop nožev, črpalka goriva

Količina
Zadnji izdelki v trgovini

 

Varno naročilo

 

Brezplačana dostava že pri 50€

 

Možnost vračila blaga

Vrtni traktor Husqvarna TC 139T je zmogljiv, uporabniku prijazen vrtni traktor z veliko košaro, namenjen košenju malih do srednje velikih zelenic ter opravljanju drugih nalog okrog hiše. Odlikujejo ga zmogljivost, tehnična dovršenost in posledično visoka učinkovitost.

Vrtni traktor Husqvarna TC 139T je zmogljiv vrtni traktor, ki bo kos tudi zelenicam večjih površin in drugim težjim opravilom na vrtovih, sadovnjakih, oljčnih nasadih. Odlikujeta ga močan motor in izjemen celoten pogonski sklop, ter veliko tehničnih rešitev in pomagal, ki bodo delo ne le olajšali, temveč povečali učinkovitost vloženega dela.

Vrtni traktor Husqvarna TC 139T odlikuje tudi večnamenska uporabnost, saj je dodatno na voljo ogromno priključkov za vse vrste opravil. Tako bo vrtni traktor koristen skozi celo leto.

Opremljen je z Briggs & Stratton bencinski motorjem in hidrostatičnim menjalnikom. Ročica za nastavitev višine košnje je vozniku dosegljiva med vožnjo, kar omogoča hitro prilagajanje terenu košnje. Air Induction funkcija skrbi za najčistejši rez trave, saj pred rezilom vpihuje zrak proti travni površini in na ta način travo pred rezom postavi pokonci.

J9605101-80
1 Izdelek

Naloži

Navodila za uporabo

Podrobnosti izdelka

Naloži (2.64M)